tisdag 5 april 2011

Nästan klart...

Nu återstår det inte så mycket innan vi skall ha slutbesiktning, några enklare installationer samt slutstädning. Tog lite bilder i helgen, som visar hur det blev tillslut. Ganska snyggt eller hur ?  =)


Sovrum 1
Här fick Elin vara lite kreativ, och välja färger och tapeter. Coolt val av fondvägg. Sovrummet med den bästa utsikten...

Sovrum 2
Nu var det Hannas tur att välja tapeter, och jag misstänker att all inredning kommer att gå i samma romantiska tema.





Del av hallen, allt är ju ganska öppet som ni märker...

Sovrum 3, ljust golv med "metallic" på väggarna =)







Toaletten, här kommer vi dock att ändra på en sak, duschsetet skulle egentligen varit en "takdusch"...så det kommer på plats inom kort istället för den som monterats (blev en liten miss i slutbest.dokumentationen)

Vardagsrum och kök i ett. Härlig volym...kanske inte lika härligt när någon skall klättra upp och byta lampor eller tvätta fönstret ;-)
Köket, med barhäng. Gluggen till vänster kommer att fyllas med vinkyl när vi hittar någon som vi gillar.
Trådlösa styrenheter till värmeslingorna i golvet. I vårat tidigare hus hade vi inget sådant, utan man fick manuellt skruva på shuntarna - och då visste man inte alltid vilket rum som påverkades eller inte?...inte heller hur varmt/kallt det blev. Detta verkar ju så mycket smidigare. Vi får se hur allt funkar när vi väl använt det ett tag.
Entréhallen. Förberett för väggspottar/lampetter till spegeln. Annars ganska tomt just nu. 

2 kommentarer:

  1. Hej,

    Ser verkligen fint ut! Härlig rymd i kök och vardagsrumsdel! Hoppas inflyttningen går bra. Det är kul att få tillträde.
    /Carin

    SvaraRadera
  2. Tack det var kul att höra.
    Jo, vi ser verkligen fram emot att flytta in. Nu är ju våren här och vi har redan en massa planer på hur vi vill fixa till trädgård och uteplatser m.m. =)

    SvaraRadera