torsdag 17 mars 2011

En lugn vecka...

Den här veckan händer det inte så mycket inomhus, eftersom det mesta är klart. Daniel håller på med några små justeringar, bland annat vattenanslutningen till kyl/frys som stack ut lite mycket bakom en kökslåda, vilket gjorde att den inte gick att stänga. Samt justering av några andra små köksdetaljer och en skyddskåpa till värmepumpen.

På elsidan så har elektrikern satt de sista spottarna och även börjar ansluta all el till elskåpet. Här måste vi själva ganska snart dra den sista biten av det utvändiga gula röret fram till elmätarstoplen. Ganska knepigt på grund av all snö och sen att detta rör är lika flexibelt som ett järnspett...

Häromkvällen hade vi även ett kort snack med Leif om bland annat mosaiken i köket...vilket vi väljer att inte göra om, på grund av allt merarbete/kostnader som detta medför. Branchreglerna gäller inte bl.a fogsprång och liknande för mosaik, så vi har inget att luta oss mot för att "klaga". Sen sa även Leif att det nu var okej att börja städa ur huset...eftersom det inte skall till några mer byggnationer, bara enklare installationer av el och vvs. Sen kommer målaren och bättrar på sådant som eventuellt skadats på väggar/lister.
...men hur enkelt blir det att städa om man inte har vatten ???  =)

Under kommande vecka skall vi även planera in en "förbesiktning" av Leif...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar